"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu fotoğraf çok konuşuldu

07 Haziran 2018, Perşembe 23:49
‘Zeytin Dalı Harekâtı’ sırasında yerleşkede lokum dağıtılmasını protesto etmelerinin ardından tutuklanan Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tahliye edildi.

Öğrencilerin yakınları, Çağlayan Adliyesi’nin önünde toplanarak “Tahliye değil beraat istiyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ‘vatan haini’ ve ‘terörist’ diyerek hedef gösterdiği öğrencilerden 13’ü tutuklanmıştı. Öğrenciler hakkında İstanbul 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Örgüt propagandası’ iddiasıyla beş yıla kadar hapis cezası talebiyle dâvâ açılmıştı.

Öğrenciler nereye bırakıldı? 

Öğrencilerin tahliyesi sırasında yaşanan bir olayı sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Fatih Pınar şunları dedi: “Bu fotoğraf gündem için küçük, ama tarih için büyük bir fotoğraftır.Tahliye edilen #Boğaziçi öğrencileri cezaevinin önünde bekleyen ailelerinin ve arkadaşlarının yanına değil haber verilmeden otobanın kenarına bırakıldı! Karanlığın içinde çocuklarını arayan aileleri unutmayacağım!” Bu fotoğraf ve iddia üzerine sosyal medyada çeşitli kesimlerden tepkiler yağdı. 

İstanbul - Nurdan Toprak 

 

Okunma Sayısı: 4010
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hasan

    8.6.2018 04:55:32

    Memleket buyuk bir karanlığın içinde...toplum ise adaletsizlikler karşısında umursamaz bir tavır sergiliyor.bu gidişat bir felaketle son bulacak.ozaman uyuyan toplum belki birşeylerin farkına varacak ama iş işten geçmiş olacak.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı