"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu keyfilik bitmeli

10 Şubat 2022, Perşembe
Gazetemize yapılan hukuksuzluk ve kanunsuzluk karşısında tepkiler devam ediyor. Yeni Asya Mersin Temsilcisi Hüseyin Küçükoğlu da resmî ilan hakkımızın verilmemesine karşı şu sözleri söyledi:

“İki yılı aşkındır gazetemiz Yeni Asya’nın resmî ilân hakkı gasbediliyor. 53’üncü yılına girme hazırlığında olan gazetemize yapılan bu haksızlık karşısında susmak zulümdür. 52 yıldır kesintisiz okuduğum; din, vatan, millet, bayrak, demokrasi aşkı aşılayan; mağdur ve mazlumların sesi olan gazetemiz Yeni Asya bunu hak etmiyor.

Ayrıca çıktığı günden beri Risale-i Nur dâvâsında olan bir gazetenin önüne siyasî gerekçelerle barikatlar kurmak akıl kârı değildir. 

Yeni Asya ilim, irfan, Nur mektebidir. Bundan ancak yarasalar rahatsız olur. Hülâsa; Yeni Asya çok baskılar gördü, ama hiçbir zalime boyun eğmedi ve eğmeyecek İnşaallah.

İstanbul - Lütfiye Kef Özdemir

***

Okumak için tıklayınız:

Yeni Asya Gazetesi’nin ilan hakkı derhal verilmeli

742 GÜNDÜR RESMİ İLAN HAKKIMIZ VERİLMİYOR

Bir hak gasbının hikâyesi

Okunma Sayısı: 3155
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • F. Ayhan

    10.2.2022 09:47:02

    Sultan abdulhamit de baskı ile bir şeyler yapmak istemiş ama sonuç alamamıştı. Yani hak gaspı ile muhalifini susturmak hem basitliktir, hem de ahlaksızlıktır ama sonuç getirmez.sorumlu mevkide olanlar büyük yanlış yapıyorlar. Zulümle abad olunmaz.baskı ile bildiklerimizden vaz geçeceğimizi zannedenler yanılıyorlardır.

  • Daniyal Ateş

    10.2.2022 07:22:46

    Tebrikler kardeşim

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı