"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya Gazetesi’nin ilan hakkı derhal verilmeli

09 Şubat 2022, Çarşamba
Yeni Asya İzmir Çamdibi Temsilcisi Nail Aladağ, gazetemize 742 gündür resmî ilân hakkının verilmemesi üzerine Facebook hesabından iktidara şu şekilde seslendi,

“Ey AKP - MHP iktidarı. Hangi hakla benim gazetemin ilân hakkını 742 gün haksız ve kanunsuz olarak gaspediyorsunuz? Bu yetkiyi hangi kanuna göre alıyorsunuz? Kanunların size vermediği bu hakkı sizler gayrimeşrû bir şekilde nasıl çiğnersiniz? 40 yıldır okuyucusu olduğum; hak, hukuk, adalet, demokrasi diyen Yeni Asya Gazetesi’nin ilân hakkı derhal verilmeli, maddî ve manevî zararları karşılanmalıdır. Ayrıca bu hukuksuz zulmü yapanlar derhal istifa etmeli ve yargı önüne çıkarılmalıdır. Bunu yapanları millete şikâyet ediyor ve en ağır şekilde protesto ederek kınıyoruz”

742 GÜNDÜR RESMİ İLAN HAKKIMIZ VERİLMİYOR

Bir hak gasbının hikâyesi

 

Okunma Sayısı: 3800
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    9.2.2022 09:05:25

    Bu iktidar YAHUDİ KATİLLERE,PKK ve yandaşlarına gösterdiği şefkat,merhameti İMAN,KUR'AN HİZMETİNDE BULUNAN VE MİLLETİN BİRLİĞİ,BEKASI İÇİN YARIM ASRI AŞAN YAYIN YAPAN YENİ ASYA GAZETEMİZİN HAKKINI GASP EDİYOR., Bu bir haydutluktur.Bu din istismarı yaparak tüm manevi değerleri tahrip edenlerin gerçek yüzleridir. Bunlar müstehcen neşriyat yapan,dini değerlerimize saldıran yandaş ve havuz medyasına oluk oluk para akıtırken ,hak sahibi YENİASYA gazetemizin hakkını gasp etmelerini YÜCE RABBİME ŞİKAYET EDİYORUM. HASBÜNALLAHİVENİĞMELVEKİİİİL.

  • mevlüt kılınçkan

    9.2.2022 06:30:29

    Haklısınız. Bütün haksızlıklara bir son verilmeli. Başka yayın organlarına da haksızlık yapılmamalı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı