"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Bu mu fedakârlık?'

10 Ekim 2021, Pazar
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın enerji fiyatlarında gerçekleşen artışa karşı vatandaşları korumak için her türlü fedakârlığın yapıldığı sözlerine cevap veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın “Merak ediyoruz, her türlü fedakârlık varsa bu zamları kim yapıyor?” dedi.

Akın şöyle dedi: “Sayın Cumhurbaşkanı, enerjide vatandaşa her türlü fedakârlığın yapıldığını söylüyor. Merak ediyoruz, her türlü fedakârlık yapılıyorsa peki bu zamları kim yapıyor? Ekim 2020’den bu yana yani son bir yılda elekt- rik 3, doğal gaz 8 kez zamlandı. Benzin 7, motorin 7, LPG de 6 kez zamlandı. Yani pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde akaryakıt ürünlerine 20 kez zam yapıldı. Yalnızca bir yılda enerjide 31 defa zam yapmak mı fedakârlık? 2021 yılının ilk beş ayında 1 milyon 525 bin 14 abonenin elektriği, 674 bin 784 abonenin ise doğal gazı kesildi. Bu mu fedakârlık? Avrupa’daki enerji krizi son 3 aydır yaşanıyor. Türkiye’de ise enerji fiyatları tek adam rejimiyle birlikte ikiye katlandı. Türkiye’de yaşanan buhranın nedeni Avrupa krizi değil, tek adam rejimi.”

Etiketler: fedakarlık
Okunma Sayısı: 1213
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    11.10.2021 15:40:16

    Gecen yil eylul ayında tonuna 800 tl verdigim Amasya /suluova daki Polat madenin kömürüne, mart ayinda 1000 lira vermistim. Simdi yine ayni yerden aldım 1400 tl olmuş ton kömür fiyatı. Artik siz hesaplayin yuzde kaç zam geldiğini

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı