"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu neyin korkusu?

22 Eylül 2020, Salı
İstanbul’da Kanal İstanbul Yürüyüşü’ne gidişler engellenirken, kolluk kuvvetleri köyleri ablukaya aldı.

Asıl amacın kendilerini yalnızlaştırmak olduğunu söyleyen köylüler duruma tepkili. Kanal İstanbul güzergahındaki köylerde bu baskının yeni olmadığını söyleyen bir köylü ise rutin zamanlarda yaşadıklarını şöyle anlattı, “Sadece eylem yapılacağı zamanlarda değil sık sık kolluk güçleri köyleri gezerek, Kanal’a karşı mücadele veren çevrecilerin terörist olduğunu mücadelelerinin çevre mücadelesi ile ilgisi olmadığına dair şeyler söylüyorlar. Köylüleri korkutmaya ve mücadeleden vazgeçirmeye çalıştıkları gibi korkmayan ve kararlı duran köylüleri ise tehdit edecek duruma geldiler.” Artı Gerçek’in haberine göre, evlerinden çıkarken bile artık tedirgin olduklarını belirten köylüler bu olağanüstü müdahale haline tepki göstererek, “Amaçları pandemiyi gerekçesiyle çevrecileri köylere sokmamak değil amaçları burada yaşayan köylüleri mücadeleden uzaklaştırıp yalnızlaştırmak” dedi.

Okunma Sayısı: 1825
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı