"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bursa'daki bir fabrikada işçiler işbaşı yaptı

21 Mayıs 2015, Perşembe 10:38
Bursa’da geçtiğimiz hafta Renault ve Tofaş ile başlayan iş bırakma eylemlerinde kırılmalar başladı.

İki büyük fabrikanın ardından üretime ara veren yan sanayi fabrikası Coşkunöz’de işçiler dün gece itibariyle iş başı yaptı.

Coşkunuz fabrikasında işçiler geçtiğimiz hafta Cuma günü eylem kararı almıştı. 5 gün devam eden eylemin ardından dün akşam işçiler arasında ‘eyleme devam edelim, bırakalım’ konusunda anlaşmazlık başladı. Bazı işçilerin eylemden vazgeçip işbaşı yapma kararı alması üzerine diğer işçiler de buna uydu. Fabrika çalışanları gece 23.00'ten sonra fabrikaya girip çalışmaya başladı.

Bursa’da şu anda Renault, Tofaş, Mako ve Ototrim’de iş bırakma eylemleri devam ediyor.

Okunma Sayısı: 1310
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı