"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çaldıran-Doğubeyazıt yolu trafiğe kapatıldı

03 Eylül 2016, Cumartesi 15:37
Van'ın Çaldıran ve Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesi arasında bulunan bölgede operasyonlar devam ederken, karayolu da trafiğe kapatıldı.

Çaldıran'a 20 kilometre uzaklıkta bulunan Uzunyol Köyü'nden itibaren kapatılan yola yaklaşık 500 metre uzaklıkta önlem alan askerler, araçların geçişine izin vermiyor.

OBÜSLER NAMLULARINI TENDÜREK'E ÇEVİRDİ

Yoğun askeri hareketliliğin yanı sıra çatışmaların yoğunlaştığı Gülizar Köyü yakınında bulunan bir tepede konuşlu obüslerin namluları Tendürek Dağı'na çevrili duruyor. Önlem alan güvenlik güçleri bölgeye kimseyi sokmuyor.

Volkanik siyah taşlarla kaplı, sarp ve kayalık bölgede, teröristlerin gizlenebileceği yüzlerce mağara bulunuyor. Güvenlik güçleri bu mağaralarda yuvalanan PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için güç koşullarda operasyonu sürdürüyor.

DHA

Etiketler: van, çaldıran
Okunma Sayısı: 1770
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı