"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cami hoparlöründen AKP propagandası

11 Mart 2024, Pazartesi 00:48
CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Aydın’da bir cami hoparlöründen AKP’nin programının duyurulduğunu açıkladı.

T24’ün haberine göre Bülbül, yaptığı açıklamada, Eymir ve Yazıkent mahallelerindeki camilerden yapılan duyuruda, “Mahallede yapılması planlanan istişare toplantısına AKP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı, AKP Bozdoğan Belediye Başkan adayı ve MHP İl Başkanı katılım sağlayacaktır. Katılmak isteyen vatandaşlar için Eymir’den araçlar kaldırılacaktır” şeklinde anons yapıldığını belirtti. Bu duyuruların seçimi kaybedeceğini anlayan iktidar partisinin çaresizliğini gösterdiğini vurgulayan Bülbül, “Dini siyasete alet ederek, ibadethaneleri seçim bürosuna çevirmeye kalkmak kabul edilemez. Camilerden AKP’li belediye başkan adaylarının programlarıyla ilgili duyuru anonsu yapmak kabul edilemez. Camileri siyasi propaganda yapmakta kullanmak, seçim ofisi olarak görmek çaresizliğin göstergesidir” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    12.3.2024 08:04:55

    İman ve Küfür mücadelesi, içinde yaşadiğımız şu “Helaket ve Felaket Asrı”nda son hızıyla devam etmektedir! Üstad Bediüzzaman hazretleri “Deccalizmin ve Süfyanizmin “.DÖRT (4) Devresinden” bahsetmektedir. Dördüncü DEVRESINDE hiç bir şey (?.o.k) yapamayacağı, adileşeceğini, yani sunî, sahte gündemlerle veya münafıkane iş ve icraatlarıyla her şeyi MÜBAH görerek ve göstererek, “FASIT DÜZENLERİNİ” ve “HAKİMİYETLERİNİ” Global olarak, bilhassa Alem-i İSLÂMDA SİYASALLAŞTIRTIĞI ve MİLLÎ SOSUNA BANDIRILMIŞ FANATİKLERİN desteğiyle ALDATARAK DEVAM ETTİRME ÇABALARI ve PASLAŞMALARIDIR. HAKİMİYETLERİNİ ve KAZANIMLARINI muhafaza edebilmek için her türlü münafıkane SENARYOLARA HAZIR OLMAK ve çok DİKKATLİ davranmak tüm Alem-i İnsanlığın azamî VAZİFESİDİR. Bir an evvel Risale-i NUR camiası, bu mücahede ve müdafaa FASLINDA bir ve beraber olarak, diğer DİNÎ CAMİALARIDA yanlarına alarak ve Ehl-i Kitap ile birlik ve beraber OLMALIDIR! Yoksa halimiz PERİŞAN olur, vesselam.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı