"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cemal Uşşak vefat etti

25 Ağustos 2016, Perşembe 16:39
15 Temmuz darbe girişiminin ardından çıkarılan olağanüstü hâl kararnamesiyle kapatılan kuruluşlar arasında yer alan Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın son başkanı Cemal Uşşak, kanser tedavisi gördüğü yurt dışında vefat etti.

Çözüm süreci için oluşturulan Akil İnsanlar Heyeti'nde de Erdoğan hükümetinin talebiyle görev alan ve siyasi yelpazenin her kesimiyle kurduğu sıcak ilişkilerle bilinen Uşşak, kişisel Twitter hesabından şu mesajı paylaşmıştı:

"Sebepler planı'nda son günlerimi yaşıyorum. Her şey Rabbimin ekstra lütuflarına bağlı. Dostlardan helallik rica ediyorum."

Uşşak'ın, avukatları aracılığıyla "İzin verin geleyim, ülkemde öleyim" mesajını gönderdiği, ancak yetkili kişilerin "Sakın gelme, tutuklarız, son nefesini zindanlarda verirsin" cevabını verdiği öne sürülmüştü.

Uşşak, kanser tedavisini Türkiye’de devam etmek istemiş ‘Ben kaçmıyorum, sağlığımdan dolayı tutuksuz yargılanmak istiyorum.’ talebine karşılık bulamamıştı.

Haber Merkezi

Etiketler: cemal uşak, vefat
Okunma Sayısı: 25121
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Selçuk Arıcı

    3.9.2016 18:28:41

    Allah (C.C.) rahmet eylesin. Herkese Gülüm diye hitap ederdi.

  • faruk

    28.8.2016 00:15:57

    Toprağı bol olsun, 240 şehit ve binlerce yaralanın hesabını vermek üzere rabbinin katında şimdi...

  • frenci

    26.8.2016 00:13:43

    mevla hazretleri rahmet eylesin , çaresiz hastalıktan ölenler şehitlik verilir .benim gönlümde o minval üzerine ehli iman ve risale i nur talebesi idi mekanı cennet olsun inşaallah

  • şükrü bulut

    25.8.2016 22:15:48

    Rabbim gani gani rahmet eylesin.Çektikleriyle inşaallah sevdiklerine kavuşur...Geride kalan aile efradına da sabr-ı cemiller diliyoruz..

  • Abdurrahman KOÇAK

    25.8.2016 18:53:20

    Allah Taksiratını affetsin Allah Rahmet eylesin..Yeni Asyada çalışırken tanımıştım daha sonra Yeni Asyadan ayrıldılar..Gurbette ölüm zor tabiki...

  • CESUR ADAM

    25.8.2016 18:21:57

    Rabbim rahmeti ve mağfireti ile muamele eylesin.Bizler haklarımızı helal ediyoruz.Gönüller kırık olsada iman kardeşliğimizin bu kırıklıkları izale etmesi mümkün.İşlerine geldiğinde baştacı,işine gelmediğinde zelil etmek zalimliğinde olanlarında gidecekleri yer huzur-u ilahidir.Oradaki cd,flashbelleklerin kayıtları silinmiyor,değiştittirilmiyor.ADALET ZERRE SAPMADAN TAHAKKUK EDECEK.ZALİMİN ZULMÜ VARSA,MAZLUMUN ALLAHI VAR.

  • gurbet

    25.8.2016 17:28:19

    Allah gani gani rahmet eylesin,eşine dostuna sabrı cemiller dileriz.Alnı açık başı dik huzuru ilahiyeye göçtü.Allahın adaleti mutlaktır ve haktır.Bazıları çok uzak görsede.

  • toygar

    25.8.2016 16:50:41

    Varsa hakkım helal olsun. Rabbim taksiratını affetsin. Onun kitaplarını da okumak nasip oldu gençlikte. Daha sonra her ne olduysa oldu artık. Şimdi zaten bitti; ömür bitti. Sırada biz varız. Mekanı cennet olsun!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı