"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'li Tezcan'ı yaralayan Sargın tutuklandı: "Vatan Saolsun" diye bağırdı

02 Kasım 2016, Çarşamba 18:36
Aydın'da yemek yerken silahlı saldırıya uğrayan ve sağ baldırından yaralanan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

ATEŞ EDEN TUTUKLANDI, DİĞERLERİ SERBEST

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı yemek yediği restoranda sağ baldırından tabancayla yaralayan ve Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı tarafından sorgulanan Alparslan Sargın, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Sargın'ın olay günü yanında bulunan ve aynı gün polise teslim olan Fatih Yeşilyurt ile iş ortağı İrfan Türkmen ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

"VATAN SAĞOLSUN" DİYE BAĞIRDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ı yemek yediği restoranda sağ baldırından tabancayla yaralayan ve sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanan Alparslan Sargın, adliyeden çıkarılırken "Vatan Saolsun" diye bağırdı. Adliye önünde duran bazı kişilerin ise bunun üzerine Sargın'ı alkışladığı görüldü. Adliye önünden "Alparslan bravo" sesleri de yükseldi.

DHA

Okunma Sayısı: 1464
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı