"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çözüm süreci PKK'yı güçlendirdi

17 Kasım 2014, Pazartesi 12:02
Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kazım Güleçyüz 15.11.2014' de Yeni Asya Afyon İlme Hizmet Vakfı tarafından organize edilen programın konuğu oldu.

Güleçyüz, çözüm süreciyle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

Çözüm sürecinde dağa çıkışların daha da arttığı söyleniyor. Bir cihetiyle çözüm süreci örgütün daha da kuvvet tazelemesine, güçlenmesine ve kadrosunu takviye etmesine vesile olmuş deniliyor. Medyada bunlar fazla yer almıyor ama, bölgeden bize tespitlerini aktaran dostlarımızın ve okuyucularımızın izlediği gözlemler... Süreç, örgütün bölgedeki hakimiyetini pekiştiren sonuçlar doğurdu. Haraç kesmeler, kimlik sormalar, yol kesmeler... Askeri karakolların hemen yanı başında resmî geçitler. Tamamen meydan onlara kalmış gibi bir tablo. Bunu kabul etmek, savunabilmek mümkün değil. Böyle bir şeye hiçbir devletin, toplumun, milletin rıza göstermesi söz konusu olamaz. Böyle bir durum varsa çözüm süreci olarak adlandırılan süreç çok yanlış bir istikamete gidiyor demektir.

Konuşmanın yer aldığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Okunma Sayısı: 1294
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı