"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dağdan şehre silahlarıyla inen PKK'lılar tutuklandı

01 Ocak 2016, Cuma 13:46
Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde hendek kazılması için PKK'nın dağ kadrosundan ilçe merkezine gelen 6 terörist, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Kızıltepe İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerinin yaptığı takip sonunda ilçe merkezinde, halkı hendek kazma konusunda tehdit etme hazırlığında bulunan 6 PKK'lı teröristin silahları ile birlikte yakalandığı bildirildi.

Teröristlerin üzerinden kalaşnikof marka uzun namlulu silahların ele geçirildiği belirtilen valilik açıklamasında, "Güvenlik güçlerimizce yapılan takipte, 6 terör örgütü mensubu daha yakalanmış ve haklarında yapılan adli işlem sonucu tutuklanmışlardır. Yakalanan terör örgütü mensupları ile birlikte 6 kalaşnikof marka silah, 30 dolu kalaşnikof şarjörü, 6 hücum yeleği ile çok sayıda mermi ele geçirilmiştir" denildi.

2 IŞİD'Cİ TUTUKLANDI

Bu arada önceki gün de Kızıltepe İlçesi'nde daha önce IŞİD terör örgütü içerisinde eylem ve faaliyetlerde bulundukları tespit edilen ve eylem hazırlığında bulunan 2 kişi, eş zamanlı operasyonla yakalandığı öğrenildi. Yakalanan 2 kişinin sevk edildikleri adli makamlarca, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutulanarak cezaevine konuldu.

DHA

Okunma Sayısı: 1218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı