"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirel rahmetle yâd edildi

17 Haziran 2022, Cuma 21:53
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ölümünün 7. yılında memleketi Isparta’daki anıt mezarında düzenlenen törenle anıldı.

Her gecenin bir sabahı var
“Demokrasinin yaşaması için kendimi fedâ ettim”

Atabey ilçesindeki İslamköy’de 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in mezarının bulunduğu Çalca Tepesi’nde düzenlenen törene katılım yoğun oldu. Törende Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

Demirel’in anıt mezarının etrafı gül yapraklarıyla çevrildi. Tören, Demirel’in öz geçmişinin okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla sona erdi. Törene katılan eski bakanlardan Esat Kıratlıoğlu, Demirel’le ilk tanışan politikacılardan biri olduğunu söylerken, “Benim için bugün Demirel günüdür. Onun hatırası önünde sonsuz saygı ve sevgiyle eğiliyorum” dedi.

Törene askeri ve siyasi erkan, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve Demirel’in yakınları katıldı. Törenin ardından vatandaşlar Demirel’in mezarı başında dua edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Demirel’in mezarına gün boyu ve sonrasında ziyaretler devam edecek.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1279
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • arif

    18.6.2022 15:56:06

    Allah böyle dahileri çoğaltsın.köylünün her kesimin dostuydu.ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN

  • Teşekkürler

    18.6.2022 14:09:07

    Allah Rahmet Eylesin. Türkiye'nin mimarı, yeri doldurulamaz bir devlet adamı.....

  • S.topuz

    18.6.2022 00:48:08

    Liyakatli ve hakperest, ümitli ve de inançlı, cesur bir "DEVLET ADAMI" olabilmek, o kadar da kolay yetişmiyor. Insanlarımızın değrer ve kıymetlerini bilelim ve yalanlarla ve iftira ve gıybetlerle, bozuk para gibi HARCAMAYALIM. Allah c.c muhterem SÜLEYMAN DEMİRELDEN ebeden razı olsun ve mekanı Cennet bahçesi olsun inşaallah

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı