"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasi nöbeti devam ediyor

30 Temmuz 2016, Cumartesi 23:19
Darbe girişiminin ardından, 15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydanı'ndaki "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Kastamonu

Kastamonu'da vatandaşların, darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, sloganlar atarak darbe girişiminde bulunanlara tepki gösterdi.

Meydanda kurulan dev ekrandan 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı slayt gösterisini izleyen vatandaşlar, darbe girişimi sırasında vefat eden ve yaralananlar için dua etti.

Çanakkale

Çanakkale'de, darbe girişimine karşı vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor.

İskele Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla slogan atarak, darbe girişimine tepki gösterdi. 

Şehitler için saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan vatandaşlara, hayırseverler tarafından pilav, ayran, lokma ve su ikram edildi.

Ordu ve Giresun

Ordu ve Giresun'da, vatandaşların, darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişimini protesto etmeyi sürdürdü.

Din görevlileri, yaşanan olaylarda vefat edenler için Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti. Kurulan ekrandan darbe girişimine ilişkin görüntülerin yansıtıldığı protestoda, mehter takımı da gösteri sundu. 

AA

Okunma Sayısı: 1673
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı