"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Demokrasinin zedelendiği bir seçim süreci geçiriyoruz”

20 Mart 2019, Çarşamba 19:16
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal seçim çalışmaları kapsamında Kütahya’yı ziyaret etti

Genel Başkan Gültekin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Kütahya’yı ziyaret etti.

Kütahya’nın Gediz ve Emet ilçelerinde çeşitli programlara katılan Genel Başkan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Gültekin Uysal, Emet Belediye Başkanı ve aday Mustafa Koca’yı makamında ziyaretinde şunları ifade etti:

“Mustafa Koca’ya destek için buradayız”

Kütahya ve Emet’in siyasette önemli bir yeri vardır. Bugün Anadolu’muzun yer altı ve yer üstü kaynakları bakımından zengin ilçelerinden birisi olan Emet ilçemizdeyiz. Belediye başkanımız ve başkan adayımız Sayın Mustafa Koca’ya destek için buradayız.

Yerel yönetimlerin değişen kimlikleri kapsamında yerel yönetimlerimiz vasıtası ile belediye başkanlarımız, il genel meclisi, belediye meclisi üyelerimizle yerelden kalkınma hamlesi başlatmak mecburiyetindeyiz. Hayırlı insanlara halkımız tercihlerini yapsın istiyoruz.

Kütahya’mız geçmişten bugüne partimiz için referans illerimizdendir. Rahmetli Başbakanımız Adnan Menderes’in milletvekilliği yaptığı bir ilimiz. Anadolu’nun her tarafında olduğu gibi Kütahya’mızda da çok önemli kamu yatırımları yaptık.

“Demokrasinin zedelendiği bir seçim süreci geçiriyoruz”

Siyasetin meşru sınırlarının çizildiği, demokrasimizin zedelendiği bir seçim sürecine şahitlik ediyoruz. Her nerede olursa olsun 'muhalefetin adayları kazanırsa görevden alırım' gibi, mağdur edebiyatı yaparak gelenlerin mağrur bir şekilde millete dayatmalar yaptıklarına şahit oluyoruz.

'Devleti yaşat ki insan yaşasın' diyenlerin bugün 'AK Parti'yi yaşat ki devlet yaşasın' noktasına gelmiş olmalarını büyük bir üzüntü içerisinde görüyoruz.

Bir kişinin şahsında tüm kuvvetlerin birleştirilip, keyfileştirildiği bir sitemde yüzde 13,5 gibi büyük bir işsizlik oranı gördük. Üretim durdu, uçuyoruz kaçıyoruz diye pazarlanan, yerli, milli diye milletimize propagandası yapılan sistemin ürettiği maliyetidir ülkemize.

Bizler Demokrat Parti olarak bir partiyi kazandıralım, diğerini kaybettirelim diye siyaset yapmıyoruz. Kendi adaylarımızla kendi inançlarımız doğrultusunda adaylarımızla seçime giriyoruz.

Bu vesileyle Emetli, Gedizli, Kütahyalı hemşerilerimizle beraber olmanın mutluluğu içerisindeyim. Başkanımıza başarılar diliyorum.”

Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından günün anısına çini tabak takdim edilen Gültekin Uysal, belediye ziyaret sonrası Emet’te ve Gediz’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halk ile buluştu.

Etiketler: Demokrat Parti, Kütahya
Okunma Sayısı: 1768
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı