"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrat sizlere de mahkûm değil

17 Mart 2019, Pazar 18:30
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, İzmir ve ilçelerinin bir siyasî partiye mahkûm olmadığını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Ödemiş ilçesini ziyaret eden Uysal, Saraçoğlu Caddesi’nde partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tarcan Ülük ve mehteran takımı eşliğinde halkı selamladı.

Yürüyüşün ardından DP Ödemiş İlçe Başkanlığına geçen Uysal, burada yaptığı konuşmada, milletin vicdan hizasından ayrılmadıklarını kaydetti. 

Uysal, Demokrat bayrağı asla yere düşürmeyeceklerini ifade ederek milletin sahip olduğu gücü, enerjiyi ortaya çıkarabilmek için çalışacaklarını aktardı. DP’nin Ödemiş Belediye Başkan adayı Halis Danagüden ve ekibine destek isteyen Uysal, “İzmir kolay siyasetin arka bahçesi olmuş. İzmir ve ilçeleri sanki bir siyasî partinin mülkiyetine kaydedilmiş. Yok beyim yok, buralar demokrat, demokrat sizlere de mahkûm değil, iktidarlara da mahkum değil” dedi. (AA)

 ***

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Milletin aleyhine kanunlar çıkartılıyor. Milletin aleyhine kanunlar çıkartılıp vergiler konuluyor. Bu milletin vekilleri ne yapıyor derseniz, Ankara’da maskeli bir balo var" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında, Ödemiş Demokrat Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, partililer tarafından coşkuyla karşıladı.

Parti binasında konuşan DP lideri Uysal, hükümeti eleştirerek, "Demokrat parti olarak kıratımızla birlikte milletimizin önünde makul çoğunluğun sesi olmak için gayret ediyoruz. Bugün bu büyük ülkeyi tarihinde yaşamadığı kadar meydan okumalarla karşı karşıya bırakanların meydanlarda çıkıp marifet diye ayıbını anlatırcasına, ülkemizi bir beka meselesiyle karşı karşıya kaldığını ifade ederek propaganda yapmaktadırlar" diye konuştu.

Milletin aleyhine kanunlar çıkarıldığını ileri süren Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

"Milletin aleyhine kanunlar çıkartılıyor. Milletin aleyhine kanunlar çıkartılıp vergiler konuluyor. Bu milletin vekilleri ne yapıyor derseniz, Ankara’da maskeli bir balo var. 17 yıldır iktidar da bildiklerini okuyanlar son 1 yıl içerisinde 1 milyon 200 bin kişinin işsiz kaldığı bir Türkiye’ye mahkûm ettiler. Üretmeden tüketen kazanmadan harcayan Türkiye değil, ürettiğiyle yurt dışına refah sağlayan bir Türkiye olmak istiyoruz."

Uysal, Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Halis Danagüden ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarcan Ülük için oy istedi.

Uysal, konuşmasının ardından partililer ile birlikte parti binası önünde zeybek oynadı. Genel Başkan Gültekin Uysal ve beraberindekiler Kaymakçı'ya hareket etti. (DHA)

Okunma Sayısı: 3200
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı