"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokratlara ziyaret

28 Kasım 2021, Pazar 17:00
Bursa Yeni Asya Derneği Üyeleri; Demokrat Parti İl Başkanı, Osmangazi İlçe Başkanı ve diğer üyelerini, Demokrat Parti İl başkanlığında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular.

Yeni Asya Derneği Başkanı Dr. Orhan Kaşlıoğlu özetle; Demokrat Parti’nin memleketimizde din ve fikir hürriyetini adaletle temsil ettiğini bunun bir misyon olduğunu ve bu misyonun devam ettirilmesi lâzım geldiğini ifade ederek, “Bizler bu noktadan daima Demok- ratları yetmiş küsûr senedir destekliyoruz,bu desteğimizin bu günlerde artarak devam edeceğini ifade etmek istiyoruz ve bunun için bu ziyaretimizi yaptık” dedi. Demok- rat Parti Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan ziyaretten çok memnun olduklarını söyleyerek, “Yeni Asya Gazetesi ve Yeni Asya cemaatinin daima demokrat misyonu ayakta tutabilmek için her zaman destek verdiklerini, bundan sonraki süreçte de bu desteğin devam edeceğini biliyoruz, manevî olarakta bundan kuvvet alıyor ve memnun oluyoruz” diyerek Bursa Yeni Asya Derneği idarecilerine ve Yeni Asya Gazetesi okuyucularına teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi. 

Bursa - Hasan Özgündüz

Okunma Sayısı: 1341
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    29.11.2021 10:49:02

    Demokratları ve demokratlara yol gösteren,hayırlı işlerinde daime destek veren ehli hizmet insanı ağabeylerimizi tebrik ederim.Cenab-ı HAKK CC.Bu milleti 'ŞEHİTLERİNİ KATİLLERE SATAN,UYGUR SOYDAŞ VE DİNDAŞIMIZA SOYKIRIM YAPANLARA DESTEK olanalrın şerrinden bir an önce bu ülke ve milleti kurtarsın.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı