"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dernek lokaline uzun namlulu silahlarla ateş açıldı

03 Şubat 2016, Çarşamba 08:32
İstanbul Eyüp'te Yeşilpınar Mahallesi'ndeki Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği lokaline düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 4 kişiden biri öldü.

Alınan bilgiye göre, Yeşilpınar Mahallesi Muhtar Cami Sokak'taki Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği lokaline, kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahla ateş açıldı.

Saldırıda lokaldeki 4 kişi yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren kişiler olay yerinden kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, bölgede zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı 1'i ağır 4 yaralıyı çevredeki hastanelere kaldırdı.

Saldırganların yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı.

Bu arada, saldırıda yaralanan İsmail Bayram, kaldırıldığı özel hastanede yapılan müdahaleye rağmen öldü.

Saldırıda yaralanan Fatih Fırat ve Hüseyin Sözer'in tedavisine ise Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediliyor. Saldırı sırasında düşerek yaralanan bir kişinin de ayakta tedavi edildiği belirtildi. 

Olay yerinde delil toplayan ve bölgedeki MOBESE ile güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekiplerinin, saldırganları yakalamak için yürüttüğü çalışmalar sürüyor. Polis helikopterinin de destek verdiği çalışmalara, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri de katılıyor. 

Öte yandan derneğe yönelik terör örgütü tehdidi nedeniyle olay yerinde tedbir amaçlı sivil polis ekibinin beklediği ve saldırıya polis ekibince anında karşılık verildiği öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1486
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • halil

    3.2.2016 09:01:51

    Maalesef terörü büyük şehirlere de taşıyacaklar, Rabbim, millete basiret versin...!!!!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı