"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dört ilde yeniden korona

27 Mayıs 2020, Çarşamba 21:00
Koronavirüsü salgını konusunda kontrollü normalleşme uygulamaları üst üste yaşama geçirilmeye başlanırken dört ilden olumsuz haberler geldi.

Uzun vak’a tespit edilmeyen Antalya, Artvin, Elazığ ve Bingöl’de haftalar sonra vak’alar tesbit edildi. Antalya’nın Serik ilçesinde Kovid-19 sebebiyle karantina altına alınan bölgede yapılan yeni testlerle birlikte pozitif vak’a sayısı 31’e çıkarken son bir aydır Kovid-19 vak’ası görülmeyen Artvin’de de yeni vak’alar tesbit edildi. Borçka ilçesinde test sonucu pozitif çıkan dört kişi hastaneye kaldırılırken, 23 kişi karantina altına alındı. Bingöl’de ise İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bir aydan uzun süredir vak’a görülmeyen ilde yeni vak’alar görüldüğü açıklandı. Elazığ’da da 20 gün sonra ilk kez koronavirüsü vakalarına rastlandı. Elâzığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’dan, “Şehir dışından bayram için gelenler, lütfen 14 gün evden çıkmayalım” açıklamasını yaptı.

Okunma Sayısı: 1746
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı