"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ekonomi Bakanı'nin oğlu hastaneye kaldırıldı

20 Kasım 2015, Cuma 15:34
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin büyük oğlu 26 yaşındaki Atilla Şükrü Zeybekci, Denizli'de mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan oğul Zeybekci, yoğun bakımda tutuluyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 4 çocuğundan en büyüğü Atilla Şükrü Zeybekci dün saat 18.00 sıralarında Çamlaraltı Mahallesi'ndeki evinde aniden rahatsızlandı. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Atilla Şükrü Zeybekci'nin mide kanaması geçirdiği belirlendi. Hemen tedaviye alınan Zeybekci, daha sonra yoğun bakım servisine alındı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'deki şirketleriyle ilgilenen oğlu Atilla Şükrü'nün rahatsızlığını duyar duymaz Ankara'dan Denizli'ye geldi. 

Hastane yönetiminden herhangi bir açıklama yapılmazken, Bakan Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, endoskopi yapıldığını ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

DHA

Okunma Sayısı: 2251
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı