"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elazığ'da bir köy tamamen yıkıldı

25 Ocak 2020, Cumartesi 10:31
Dün akşam meydana gelen Elazığ depreminde en çok zarar gören Sivrice’ye bağlı Çevrimtaş Köyü’nde evlerin neredeyse hepsi yıkıldı. 2 kişinin vefat ettiği köyde vatandaşlar “Ne olduğunu anlamadan ev üstümüze yıkıldı” diyerek korku dolu anları anlattı.

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde dün akşam saat 20.55’de 6,8 büyüklüğünde meydana gelen depremde 21 kişi vefat ederken, 1030 kişi de yaralandı.

Gece boyunca arama kurtarma çalışmaları sürerken, artçı sarsıntılar da gece boyu devam etti. Evlerine gitmeyen vatandaşlar geceyi araçlarda geçirdi. Depremden en çok etkilenen Sivrice’ye bağlı Çevrimtaş Köyü’nde evlerin neredeyse hepsi yıkıldı. 13 hanenin yıkıldığı köyde 2 kişi vefat ederken, 2 kişi de yaralandı. Geceyi dışarıda geçiren köylüler yaşadıkları korku dolu anları üzerinden atamadı. Köyde yıkılan ahırların arasında halen hayvan sesleri gelirken, artçı sarsıntılarla ayakta kalan duvarlarda çöküyor.

Etiketler: Elazığ, köy, deprem
Okunma Sayısı: 3027
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    25.1.2020 11:30:27

    Depremzede vatandaşlarımıza,kardeşlerimize geçmiş olsun,vefat edenlere CENABI HAKK CC'den rahmet,yaralılara acil şifalar diliyoruz. Marmara depremini yaşadığımız halde hala gerekli tedbirleri almamakta ısrar edenlere,ülke kaynaklarını popülist ve şahsi çıkarları,lüks ve debdebeli hayatları için israf edenlerede iki kelime. LÜTFEN SAĞLAM YAPILARI YAPIN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı