"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emniyet, seçimleri bu ekrandan izliyor

07 Haziran 2015, Pazar 15:31
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde genel seçimin güvenli bir ortamda yapılması için kurulan Seçim Koordinasyon Merkezinde, 81 ilden gelen veriler anlık takip ediliyor.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı başkanlığında, ilgili daire başkanlarının katılımıyla çalışmalarına devam eden Seçim Koordinasyon Merkezinde, MOBESE kameraları aracılığıyla tüm iller saniye saniye izleniyor.

İl ve ilçelerdeki MOBESE kameralarından gelen anlık görüntüler, merkezdeki görevlilerce değerlendiriliyor. Merkeze, görüntülerin yanı sıra bazı illerde meydana gelen münferit olaylara ilişkin bilgi akışı da anında ulaşıyor.

AA

Etiketler: emniyet, mobese, polnet, seçim
Okunma Sayısı: 2062
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı