"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

En kalitesiz taksi hizmeti İstanbul’da

08 Ekim 2021, Cuma 18:30
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da düzenlediği bir toplantıda İstanbul’daki taksi sorununu çözmek için İBB olarak çalışma yaptıklarını ancak hükümetin kendilerine engel olduğunu savundu.

İmamoğlu, “Bu iş çözülecek, göreceksiniz, bu iş çözülecek. İstanbul’da, dünyanın metropolleri arasında, kişi başı en az taksi düşen sayıya sahibiz. Bunun derhal düzeltilmesi ve düzelmesi lazım. Belki de en kalitesiz taksi hizmetlerinden biri İstanbul’da var. Bunun düzelmesi için hem sayı artışına hem hizmet düzeni oluşturulmasına ihtiyaç var” diye konuştu. İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinin yapılıp yapılmayacağıyla ilgili ise projenin hiçbir bilimsel ve akli tarafı olmadığını, milletin ferasetinin Kanal İstanbul projesine müsaade etmeyeceğini kaydetti.

Okunma Sayısı: 794
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı