"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Biz yapmadık diyorlar ama...

18 Şubat 2016, Perşembe 12:50
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askeri servis araçlarına yönelik saldırıyla ilgili 14 kişinin gözaltına alındığını ve bu sayının daha da artacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı karargahını ziyaret etti. Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, saldırıyla ilgili şu ana kadar 14 kişinin gözaltına alındığını kaydetti.

Erdoğan: Biz yapmadık diyorlar ama PYD yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, saldırıyı PKK uzantısı YPG ve PYD’nin yaptığını söyledi.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle;

“Gerek PKK gerekse PYD’nin her ne kadar başında olanlar bu işin kendileriyle alakalı olmadığını söylüyorlarsa da, bu iş son olarak İçişleri Bakanlığımızın da tüm istihbarat örgütlerimizin de elde ettiği bilgiler, belgelerle bunlara ait olduğu ortaya çıkmış vaziyettedir.

Zincir sökülmeye başlamıştır, 14 kişi göz altındadır. Benim kesinlikle şu anda tahminim 14, bu 14 ile kalmayacak, bunun gerisi de gelecektir. Çünkü bu işin uzantılarının içeride ve dışarıda olduğu görülmüştür, görülmektedir.

28 vatandaşımız -ki 20'si bildiğiniz gibi rütbeli arkadaşlarımız, 8'i vatandaş olarak- onları ebediyete uğurluyoruz. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Bir o kadar da taburcu edilenlerin dışında 28 yaralımız şu anda hastanelerde bulunuyor. Onlara da Allah'tan şifalar diliyorum. Tabi bu olay şunu göstermiştir. Türkiye'de son dönemde cereyan eden terör eylemleri karşısındaki operasyonlarımız ciddi manada neticesini vermektedir. Ve bu aldığımız neticeler, özellikle ülkemizde, ağırlıklı olarak bölge halkında olumlu neticeler vermektedir.

Bu olay şunu göstermiştir, Türkiye’de son dönemde cereyan eden terör eylemleri karşısındaki operasyonlarımız ciddi manada neticesini vermektedir. Bu aldığımız neticeler özellikle ülkemizde, ağırlıklı olarak bölge halkında olumlu neticeler vermektedir.”

Okunma Sayısı: 2718
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı