"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan 'İsrail' açıklaması

20 Nisan 2022, Çarşamba 15:03
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İsrail ile siyasi-ekonomik ilişkilerimiz için attığımız adımlar başka, Kudüs davası başkadır" dedi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, "Filistin davasını etkin savunmanın yolunun da İsrail ile makul mantıklı, tutarlı, dengeli bir ilişki sahibi olmaktan geçtiği açıktır." diye konuştu.

Tüm dünya sussa bile Kudüs'ü kendilerinin gündemde tutmaya devam edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

"Son günlerde Mescid-i Aksa'nın mahremiyetine yönelik yeni saldırılar sebebiyle yüreklerimiz bir kez daha dağlandı. İsrail'den görüştüğümüz her lidere Kudüs'ün statüsü konusundaki hassasiyetlerimizi daima açıkça söyledik, söylüyoruz. Uluslararası toplumu Filistinlilere yapılan haksızlıklara karşı duyarlı olmaya davet ettik, etmeyi de sürdüreceğiz. Bu sorunun maiyeti ve yol açabileceği felaketler bilindiği halde kasıtlı olarak bu şekilde davranılıyorsa o zaman işin içinde başka hesaplar var demektir. İsrail'le siyasi, küresel, kültürel ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için attığımız adımlar başkadır, Kudüs davamız başkadır. Tüm dünya sussa bile biz Kudüs davamızı en yüksek sesle sürdüreceğiz."

Euronews Türkçe

Etiketler: Erdoğan, İsrail
Okunma Sayısı: 2134
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    20.4.2022 19:42:11

    Mavi MARMARA insani yardım gemisine yapılan hain SALDIRIYI daha unutmadık, yirmi senedir AKPMHP İKTİDARI devam ediyor, haIen daha sadece bir ACIKLAMAYLA yetiniliyor. UKRAYNA için hemen devreye giren hakim güçler, nedense MASUM FİLİSTİN ve FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ için altmış SENEDIR hiç rahatını bozmuyor. Böyle giderse insanların ve İNSANLİĞIN BAŞINA RUSLARIN BOMBALARI gibi, TAŞ bile yağabilir Allah muhafaza. El İNSAF YAHU!...

  • Hüseyin İlhan

    20.4.2022 19:13:14

    İsrail sözden,kınamadan anlayan ve yanlışlarına,katliamlarına son verecek bir tıynette olsa idi şimdiye kadar kınamalarından dolayı bu caniliklerine son verirlerdi. Amma siz YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ aldım diye ikiyüzlü davranıyorsunuz. 'KUDÜS DAVAMIZ,yapma yahu.Mescid-i Aksa'ya necis çizmeleri ile saldıran,bombalarla cemaati yaralayıp katleden ne hissediyor kınamalarından. Amma siz İSRAİL'li katilleri ABD dahmahkeme kararı varken ülkesine sokmuyordu.Taa ki siz İSRAİLLİ KATİLLERİ kurtaran antlaşmayı yapınca ABD bu canilere girişi izni verdi. OECD de ,İsrail ile kapalı kapılar ardındaki o kirli ilişkileriniz artık gizleneemz durumda. İsrail'e karşı şefkatiniz ,müslüman milletimize ve komşu Suriye'ye yok.

  • İmdat Su

    20.4.2022 16:18:38

    "Kudüs Davası" derken neyi anlamamız gerekiyor? Onca insan zulüm altında. Günbegün yerlerinden ediliyor, istenildiği zaman mabetlerine saldırılıyor, yerlerinden ediliyor, sakat bırakılıyor, öldürülüyorlar....En temel haklarından mahrum ediliyor.... Siz kalkıp, bu zulümleri yapan zihniyetle " Siyasi, küresel, kültürel ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için attığımız adımlar başkadır." adımları atarsanız nasıl o mazlumların hakkını bunlardan isteyebilirsiniz ki.... yemeyin bizi Allah aşkına.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı