"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Obama'ya taziye telefonu

15 Haziran 2016, Çarşamba 21:42
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orlando'daki saldırıyla ilgili olarak ABD Başkanı Barack Obama'yı bu akşam telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, dün taziye telgrafı çektiği Obama ile bugün telefonda görüştü. Orlando'daki saldırının uluslararası toplumun terörle ortak mücadele etmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koyduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörün dini ve milleti olmadığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, insanlığa karşı işlenen en büyük suçlardan biri olan terörün barış dini olan İslam'la hiçbir surette bağdaştırılamayacağına da dikkati çekti. ABD Başkanı Obama'nın da Erdoğan'a duyarlılığından ötürü teşekkür ettiği görüşmede, iki liderin Suriye başta olmak üzere Ortadoğu'da her alanda işbirliğini ve istişareyi sürdürmenin önemine de değindikleri belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1543
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı