"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fabrikası olmayan ilçeye 'Fabrika hayırlı olsun' pankartı asıldı

01 Haziran 2015, Pazartesi 16:09
Rize’nin İkizdere ilçesinde bir caddeye ‘İkizdere fabrikası ilçemize hayırlı olsun’ yazılı bir pankart asıldı. İlçe halkı, böyle bir fabrikanın ilçelerinde bulunmadığını ifade ederek pankart ile 'oy avcılığı' yapılabileceğine dikkat çekti.

İlçede nüfusun yoğun olduğu bir cadde üzerine AKP amblemli ‘İkizdere fabrikası ilçemize hayırlı olsun’ yazılı bir pankart asıldı. Pankartı gören bazı vatandaşlar, ilçelerinde böyle bir fabrikanın olmadığını ve pankart ile ‘fabrika yaptık’ imajı verildiğini belirtti.

İlçe halkından İsmet Kösoğlu, İkizdere’de bugüne kadar herhangi bir fabrika yapılmadığını ifade ederek, şöyle konuştu: “Daha önce 62 yıllık adliyemiz AKP iktidarında kapatılmıştı. Önceki yıllarda yine ilçemizde yüksekokul ve fakülte yapılacağı sözleri verilmişti ama yapılmadı. Şimdi de bir pankartla olmayan bir fabrikayı ‘yapıldı’ göstererek oy avcılığı yapılıyor. Yapılmamış ve ne olduğu belli olmayan bir fabrika öne sürülerek halkımız enayi yerine konuluyor.”

Etiketler: rize, ikizdere, fabrika, akp
Okunma Sayısı: 2841
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    1.6.2015 17:58:45

    komik çok komik

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı