"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Feci kazada vefat edenlerin sayısı artıyor

19 Mayıs 2015, Salı 13:07
Kayseri’de öğrenci ve öğretmenleri taşıyan midibüsün karıştığı kazada ölü sayısı 2’ye çıktı.

Olay yerinde vefat eden öğretmen Abdülmenaf Akmancı’nın ardından hastaneye kaldırılan ağır yaralı öğrencilerden Hasan Furkan İşli de tüm müdahalelere rağmen vefat etti

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle Kayseri ve Nevşehir gezisi planlayan öğrenci ve öğretmenler, sabah saatlerinde Sivas’tan yola çıktı. Lütfi Araçcı idaresindeki 58 UE 500 plakalı midibüs, Sultanhan mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak duvara çarptı. Kazada şoförün sağında ön koltukta oturan öğretmenlerden 25 yaşındaki Abdülmenaf Akmancı, olay yerinde vefat eden hastaneye kaldırılan yaralı öğrencilerden Hasan Furkan İşli’den de kötü haber geldi. İşli, Memorial Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı öğrencilerin tedavileri ise çeşitli hastanelerde sürüyor. 

Müdibüste 4’ü öğretmen toplam 28 kişi olduğu belirtildi. Hakkarili olan ölen öğretmen Akmancı’nın yeni nişanlandığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Okunma Sayısı: 2227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı