"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gülay Göktürk'ün de yazılarına son verildi

13 Ocak 2016, Çarşamba 14:46
Gülay Göktürk'ün bugün Akşam gazetesindeki yazılarına son verildi.

"Başkanlık bu pespayeliği de ‘düzeltir' mi?" şeklinde 9 Ocak'ta kaleme aldığı yazı nedeniyle bu kararın alındığını doğrulayan Göktürk, "Bu kadar toleranssız olduklarını bilmiyordum" dedi. Gülay Göktürk, 10 Eylül 2014'te, Bugün Gazetesi'nden ayrılmış, daha sonra da Akşam'da yazmaya başlamıştı.

Göktürk, yazısında hayli ağır ifadeler kullanmış ve Etyen Mahçupyan ile Yiğit Bulut arasındaki 'faiz' tartışmasına dâhil olarak Mahçupyan'a destek vermiş ve Bulut'un cevabı için 'pespayelik' ifadesini kullanmıştı.

Gazeteden ayrılmasının ardından, Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Göktürk, "Başkanlık bu pespayeliği de düzeltir mi" başlıklı yazısı nedeniyle kovulduğunu doğruladı. “Bu kadar toleranssız olduklarını bilmiyordum.” diyen Göktürk, yaşananların kendisi için değil ama gidişat açısından endişe verici olduğunu söyledi.

Dün de Fehmi Koru köşesini kaybetmişti. 11. cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e olan yakınlığıyla bilinen Fehmi Koru, 18 aydır Habertürk'te yazıyordu.

Etiketler: gülay göktürk
Okunma Sayısı: 1809
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı