"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gürbulak'ta kilometrelerce tır kuyruğu oluştu

29 Kasım 2015, Pazar 11:53
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Gümrük Kapısı'nda kilometrelerce tır kuyruğu oluştu.

Türkiye-İran arasındaki gümrük sınır kapısı Gürbulak'ta yaşanan yoğunluk nedeniyle tırların çift şerit halinde oluşturduğu kuyruk 11 kilometreyi buldu.

Belçika'dan aldığı yükü İran’ın Tahran kentine götüren tır şoförü Murat Özçelik, yaklaşık 5 gündür kuyrukta sıranın kendisine gelmesini beklediğini söyledi. 

Bekleme süresi uzadıkça sıkıntılarının arttığını ifade eden Özçelik, yetkililerden şoförlerin sıkıntılarına biraz daha kulak vermelerini, 5 gündür hiçbir ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını dile getirdi. 

Mardin'den aldığı yükü İran’ın Bazargan kentine götüren tır şoförü Mustafa Kılıçparlak da 4 günden beri kuyrukta beklediğini ifade ederek, "Hiç bir temel ihtiyacımızı karşılayamıyoruz. Yeni yapılan tır parkı açılırsa daha rahat olur" dedi.

AA

Okunma Sayısı: 1261
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı