"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hafta içi çaycı, hafta sonu teknik direktör

15 Kasım 2015, Pazar 10:27
Burdur'da 60 yaşındaki Rıza Kır hafta içi çay ocağında garsonluk yaparken, hafta sonları ise teknik direktörlüğünü yaptığı Burdurspor'un başında sahaya çıkıyor.

Burdur'da uzun süre hizmetli olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Rıza Kır, Burdur 2'nci Amatör Küme takımlarından Burdurspor'da 10 yıldır teknik direktörlük yapıyor. Hafta içi garsonluk yaptığı çay ocağında servis yapan Rıza Kır, hafta sonu ise takımının başında maçlara çıkıyor. Futbolu sevdiğini ve futbolcularıyla arasında sıcak bir bağ oluştuğunu söyleyen Rıza Kır, "Hafta içi çay ocağında garsonluk yapıyorum. Futbola olan sevgimden dolayı da 10 yıldır hafta sonunda takımımın başında sahaya çıkıyorum" dedi.

Rakiplerin yanı sıra maddi sıkıntılarla da mücadele ettiklerini anlatan Kır, takımın geliri olmadığını, tüm masrafları kendisi ve birkaç arkadaşının karşılamaya çalıştığını kaydetti. 

Burdurspor, 2'nci Amatör Küme'de averajla ikinci sırada yer alıyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1406
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı