"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkari’de şehit olan polisler memleketlerine uğurlandı

16 Eylül 2015, Çarşamba 11:29
Hakkari-Van karayolunda polis aracının geçişi sırasında PKK'lıların yola önceden döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmesiyle şehit olan polis memuru Mehmet Tuhal ve polis memuru Serkan Çölkesen, Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

Hakkari- Van karayolunun 30'uncu kilometresinde dün saat 17.00 sıralarında PKK'lı teröristler yola önceden döşediği patlayıcıyı, polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

Patlamada büyük hasar gören araçta bulunan 2 polis şehit oldu, hükümlü A.K. öldü, 2 polis de yaralandı. 

Şehit polis memuru Mehmet Tuhal ve polis memuru Serkan Çölkesen için Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene Van Valisi İbrahim Taşyapan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Temel, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve askeri erkan katıldı. 

Tören sonrasında askeri helikopterle Van’a getirilen şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları, ambulansa alındı. Saygı duruşunun ardından şehidin öz geçmişi okundu.

İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın okuduğu dua ve getirilen tekbirlerin ardından askerlerin omzunda Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla şehit polis memuru Mehmet Tuhal Hatay’a, Konya doğumlu olan polis memuru Serkan Çölkesen ise ailesinin yaşadığı Antalya’ya gönderildi.

Okunma Sayısı: 1646
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı