"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halk bu siyaset dilinden bıktı

24 Şubat 2017, Cuma
Saadet Partisi Kocaeli Teşkilâtlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Avukat Zafer Mutlu, ‘’Asıl tehlike ve suçun bu milleti ‘evetçiler’ ve ‘hayırcılar’ diye kamplara bölüp, kutuplaştırmaktır’’ diyerek son zamanlarda yaşanan referandum tartışmalarını değerlendirdi.

Kutuplaştırıyorlar

Mutlu, “Mutlu gerçekleştirdiği basın açıklamasında, ‘’Ülkemiz  ilk kez bu kadar gergin ve böylesine kutuplaşmış bir şekilde referanduma gidiyor. Bu referanduma ‘evet’ diyenler bölücü olmadığı gibi ‘hayır’ diyenler de vatan haini değildir. Bugün terörist dediğimiz insanlar bunu en uç noktaya götürenlerdir. Kendi fikirlerini gerçekleştirmek için silah kullanmaktan çekinmeyenler, kendi insanını katledenlerdir. Kamplaşmanın en uç noktası terördür, ama siz terörle bile mücadele ederken onların oyununa gelip insanları başka bir kavganın içine çekerseniz o zaman onlardan pek farkınız kalmaz.. Asıl tehlike ve suçun bu milleti ‘evetçiler’ ve ‘hayırcılar’ diye kamplara bölüp, kutuplaştırmak.  Böyle bir dönemde en son ihtiyaç duyulan şey kutuplaşmaktır. Birbirimizi terörist, hain, bölücü gibi acımasız yaftalarla suçlamaktır. Bu gidişattan parti olarak ciddî endişe duyuyoruz. Böylesi dönemlerde bin düşünüp bir konuşmak gerekirken, tam tersine düşünmeden yapılan açıklamalar bu endişemizi daha da arttırmaktadır” değerlendirmesinde bulundu. 

Etiketler: referandum, sp, zafer mutlu
Okunma Sayısı: 2822
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı