"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hayrettin Karaman’a bile ‘FETÖ’cü’ dediler

07 Eylül 2016, Çarşamba 16:02
Mağduriyetlerin had safhaya ulaştığı operasyonları hakkında değerlendirmede bulunan, Yenişafak yazarı Kemal Öztürk de cadı avından şikayetçi.

Arkadaşı ve yakından tanıdığı kendi tanımlamasıyla “Fetö düşmanı” olarak bilinen Prof. Dr. Nurkan Yağız’ın ihraç edilmesine tepki gösteren Öztürk, “YÖK yüzünden her yandan feryatlar yükseliyor. Bakanlar, bürokratlar, gazeteciler, akademi çevreleri... Herkes YÖK’te yaşanan sorunlar yüzünden isyanda. YÖK’ün başından beri sorunlu olan yapısı, yönetim şekli, şimdi içinden çıkılmaz bir krize dönmüş gözüküyor” dedi. Kemal Öztürk, “medyaya bakın. Kim diğerini sevmiyorsa, köşesinden, gazetesinden, ekranından, sosyal medyadan FETÖ’cü diye ilân edip, mahkûm ediveriyor. Buna ‘dur’ diyen, ‘sus’ diyen de yok maalesef. Düşünsenize, Hayrettin Karaman Hoca’ya bile FETÖ’cü dendi medyada” şeklinde açıklamalarıyla haksızlığa karşı sessiz kalanları eleştirdi.

Her yerde feryatlar var

Öztürk yazısında, “Sadece YÖK değil, bir çok kurumda kurunun yanında yaşın feryatları var. Ortada bir yanlışlık olduğu kesin” şeklinde ifadeler kullandı. Öztürk, “Nurkan Hoca bana şöyle bir mesaj attı. “Bana bile bu yapılıyorsa, gerideki diğer masumları siz düşünün. Bu süreç, AK Parti’ye çocuklarını yedirme sürecine döndürülüyor. Allah’a havale ediyorum” ifadelerinin bulunduğu mesaj, mağduriyetlerin boyutunu da gösteriyor. 

Okunma Sayısı: 7087
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sercan

    7.9.2016 18:01:10

    başkalarına her türlü iftirayı reva görenlerin cezası da aynı cinsten olmuş.Olmayan terör örgütünden suçlanmak.men dakka dukka

  • durdu

    7.9.2016 17:52:45

    Maalesef fetö tabiri herkesin celladı,eceli olacak.Düellodaaki gibi kim kime en önce fetöcü derse o kazanacak.Ülkede bu damgayı yemeyen kalmayacak,icad edenler bile

  • CESUR ADAM

    7.9.2016 17:17:27

    Yürekler iki şekilde parçalanıyor.Biri hain ve cani pkk katilleinin şehid ettiği vatan evlatları için.diğeride CADI AVINA dönen yaşanılan memur ve çalışanların ihracıyla,yıllardır birikimleri,emek ve göz nuruyla binlerce insana aş,iş,huzur bulmasına vesile olan işadamlarının derdest edilmeleri,mallarına el konmaları hadiseleri.Bu işler 'BİN DEFA ÖÇ,BİR DEFA BİÇ,diyen atalarımızın tavsiyesine de uymamaktadır.Gelişigüzel ve keyfiliğin zirve yaptığı ve feryatların arşa ulaşıp maazallah UMUMİ MUSİBET ENDİŞESİ bizleri drinden yaralamaktadır. Esasen bir üçüncü hal varki o da ayrı bir acı.DİN2DE TAM,MUHAKEMEİ AKLİYEDE EKSİK insanların yapılan yanlışlara alkış tutmaları,destek vermeleri,ve bu günahlara ortak olmalarıdır.

  • Erhan

    7.9.2016 16:42:23

    Üstâd Hazretleri ne kadar doğru bir teşhis koymuş. Zira husumete açılan kapılar, kardeşini tenkit etmekle başlıyor. Zamanla tenkit tahrike, tahrik de tezyife dönüşüyor. Tezyifler, ithama, ithamlar iftiralara kadar gidiyor. Halbuki kardeşliğin gereği uhuvvet ve muhabbettir. Husumet ve adavet değildir.  Adavetin ehemmiyetsiz esbabını, muhabbetin dağ gibi neticelerine tercih etmek bir divaneliktir. “Sebeb-i muhabbet olan iman ve tevhid, Cebel-i Uhud gibidir. Sebeb-i adâvet olan şeyler çakıl taşları gibidir. Çakıl taşlarını Cebel-i Uhud’dan daha ağır telâkki etmek ne kadar akılsızlıksa, mü’minin mü’mine adâveti, o kadar kalbsizliktir.” Kardeşlerinize yapılanlara göz yumdunuz hatta içten içe oh çektiniz şimdi de serzenişte bulunmaya hakkınız varmı ...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı