"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP'li Hüda Kaya’nın oğlunun karakolda omurgası kırıldı

07 Kasım 2016, Pazartesi 17:27
İstanbul, Kadıköy’de gerçekleştirilen HDP’li milletvekillerini tutuklanması protestosu sırasında gözaltına alınan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya’nın oğlu Muhammed Cihad’ın karakolda omurgası kırıldı. Kaya, kaldırıldığı hastanede yatağa kelepçelendi.

İstanbul Kadıköy’de kadın örgütleri ve çeşitli siyasi partilerden kadınların HDP’li kadın milletvekillerinin tutuklanmasına karşı dün düzenlediği basın açıklamasına polis müdahale etti. 2’si JINHA muhabiri 4 kadın ve HDP Milletvekili Hüda Kaya’nın oğlunun da aralarında olduğu 15 erkek gözaltına alındı. 

HDP MYK Üyesi Asiye Kolçak sosyal medya hesabından HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihad’ın karakolda işkence gördüğünü söyleyip, fotoğrafını paylaştı. Twitter hesabından Muhammed Cihad'ın fotoğrafını da paylaşan Koçak, “Muhammed Cihad karakolda gördüğü işkenceden dolayı omurgası kırık bir biçimde savcılığa götürülüyor” ifadelerini kullandı. 

Kaya’nın kaldırıldığı hastanede yatağa kelepçelenmiş halde bir fotoğrafı paylaşıldı.

Etiketler: hüda kaya
Okunma Sayısı: 1825
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı