"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP'nin Eyüp ve Beşiktaş ilçe eş başkanları tutuklandı

06 Ekim 2015, Salı 16:39
İstanbul'da 2 Ekim'de düzenlenen terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan HDP Eyüp İlçe Eş Başkanı Yılmaz ve Beşiktaş İlçe Eş Başkanı Katurman ile eski Derik Belediye Başkanı Karadağ tutuklandı.

İstanbul'da, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 15'i tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütü PKK'ya yönelik, 2 Ekim'de düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 50 zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Adliyesinde savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra 24 şüpheli serbest bırakıldı, 26 zanlı ise nöbetçi İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliğine gönderildi.

Nöbetçi hakimlik, şüphelilerden eski Derik Belediye Başkanı Ayşe Karadağ, HDP Eyüp İlçe Eş Başkanı Tengazer Yılmaz, Beşiktaş İlçe Eş Başkanı Betül Katurman, Meliha Varışlı, Ramazan Kırkpınar, Senar Ok, Emin Anğ, Subutay Açık, Zafer Kırık, İsmail Kurt, Hüseyin Güngör, Seyfettin Peker, Emin Acar, Abdurrahim Yazol ve Cafer Aydoğmuş'un, "devletin birliğini ve bütünlüğünü bozma, silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından tutuklanmasına hükmetti.

AA

Okunma Sayısı: 1359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı