"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hisarcıklıoğlu'ndan 'Mustafa Koç' açıklaması

21 Ocak 2016, Perşembe 13:16
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç’un ölümü üzerine yayımladığı mesajda, Türk iş dünyasının çok değerli bir ismi kaybettiğini ve büyük bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.

Koç’un, Türk özel sektörü için sembol olan bir kurumun çok değerli bir ismi ve örnek bir işadamı olduğuna vurgu yapan Hisarcıklıoğlu, “Türkiye, tüm girişimcilere rol model olan, on binlerce insanın evine ekmek götürmesine vesile olan, ekonomimizin en önemli aktörlerinden birisini kaybetmiştir. Üzüntümüz çok büyük. Kendisine Allah’tan rahmet, Koç ailesine, Türk iş dünyasına ve bütün çalışanlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi. 

Okunma Sayısı: 1424
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı