"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosluğunu kapattıran ihbarcı serbest kaldı

24 Mart 2016, Perşembe 21:44
Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosluğunun kapatılmasına gerekçe gösterilen asılsız ihbarı yaptığı belirlenen kişi, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asılsız ihbarı yaptığı belirlenen Kamil K. (41), Aksaray'da gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolü için Aksaray Devlet Hastanesine getirildi.

Daha sonra adliyeye sevk edilen Kamil K, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosluğu, Aksaray'da ikamet eden Kamil K'nın, yaptığı asılsız ihbar üzerine geçici olarak kapatılmış, yapılan çalışma sonucunda Hollanda İstanbul Başkonsolosluğuna yönelik hiçbir tehdidin bulunmadığı, bunun da ilgili makamlara iletildiği belirtilmişti.

AA

Okunma Sayısı: 1736
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    25.3.2016 17:03:02

    Avrupalilar bilhassa eski demokrat kökenli Avrupa kismi (yeniyetme, eski Dogu Bloku komünist ve sosyalistleri degil ) AB üyelerinde INSAN HAYATI BIRINCI SIRADADIR bir sahipsiz canta bavul yüzünden koca Gar veya havalimani kapatilir, iki gün Konsolosluk kapatmak onlar icin sorun degil. Bizdeki gibi sahipsiz cantaya/posete nevar lan bunda deyip tekme atan cahiller yok yani.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı