"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İçinde 4 Türk'ün de bulunduğu helikopterin enkazına rastlandı iddiası

11 Haziran 2022, Cumartesi 13:59
İtalya'da perşembe günü radardan kaybolan helikoptere ilişkin enkaz parçalarına rastlandığı öne sürüldü. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da "Helikopterin düştüğü bölge bulunmuş ama helikopterdeki kişiler hakkında henüz bilgi edinemedik" dedi.

İtalyan basınında yer alan habere göre radardan kaybolan helikoptere ait olabilecek enkaz parçalarına Cusna (KUSNA) Dağı'nda rastlandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da "Helikopterin düştüğü bölge bulunmuş ama helikopterdeki kişiler hakkında henüz bilgi edinemedik" dedi.

Perşembe günü Lucca kentinden havalanan helikopter, kalkıştan bir süre sonra radardan kayboldu.

Helikopterdeki 7 kişi arasında, Eczacıbaşı çalışanı 4 Türk de vardı.

İtalya'ya giden Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, "Sıkıntılı bir beklemedeyiz. Araştırmalar devam ediyor. Ne yazık ki şu anda helikopterin akıbeti hakkında bir bilgimiz yok" açıklaması yaptı.

Ormanlık alandaki arama kurtarma çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Etiketler: helikopter, enkaz
Okunma Sayısı: 1076
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı