"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İfade vermek için gitti; gözaltına alındı

23 Mayıs 2017, Salı 17:39
Sözcü Gazetesi mali işler müdürü Yonca Yücekaleli ifade vermek için gittiği adliyede gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Sözcü Gazetesi Mali İşler Müdürü Yonca Yücekaleli, bugün ifade vermek üzere avukatı İsmail Yılmaz ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Ancak soruşturmayı yürüten savcı Asım Ekren, Yonca Kaleli'nin ifadesini almadı. Kaleli hakkında gözaltı işlemi uygulanarak polis eşliğinde emniyete götürüldü. 

"ÜÇ SAAT BEKLEDİK, GÖZALTINA ALINDI"

Yonca Yücekaleli'nin avukatı İsmail Yılmaz gazetecilerin soruları üzerine "Yonca Yücekaleli hakkında çıkan 'Gözaltı kararı var' haberleri üzerine bugün adliyeye gelerek savcılığa ifade vermek istedi. Yaklaşık üç saat bekledik ancak burada ifadesi alınmadı. Daha sonra gözaltı işlemi uygulanarak emniyete götürüldü" dedi.

19 MAYIS'TA GÖZALTINA ALINDILAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Sözcü Gazetesi sahibi Burak Akbay, internet sorumlu müdürü Mediha Olgun, İzmir Muhabiri Gökmen Ulu ve Mali İşler Müdürü Yonca Yücekaleli hakkında gözaltı kararı verilmişti. Bunun üzerine 19 Mayıs günü, evlerinde arama yapılan Gökmen Ulu ve Mediha Olgun gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü. Yonca Yücekaleli adresinde bulunmadığından, gazetenin sahibi Burak Akbay ise yurtdışında olduğu için gözaltına alınamamıştı.

DHA

Etiketler: sözcü, gözaltı, operasyon
Okunma Sayısı: 4275
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı