"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Isparta, Bediüzzaman Mevlidi’ne hazır

30 Mayıs 2015, Cumartesi
Yarın Isparta Terminal Camii’nde öğle namazını müteakiben ahirete uğurladığımız maneviyat büyüklerimiz ve Ümmeti Muhammed için Mevlid-i Şerif tilâvet edilecek.

Yarın Isparta Terminal Camii’nde öğle namazını müteakiben başta Hz. Peygamber (asm) olmak üzere, Sahabe-i Kiram, Tabiin, Tebe-i Tabiin, Eimme-i Mezahibin, Ulema-i Kiram, Evliya-i İzam, hususan Bediüzzaman Said Nursî, ahirete intikal eden Risale-i Nur Talebeleri ve Ümmeti Muhammed için Mevlid-i Şerif tilâvet edilecek.

Isparta Temsilcimiz Mithat Yanmaz ve Sidre Eğitim, Kültür ve Sağlık Derneği Başkanı Halil Elitok mevlid hazırlıkları çerçevesinde Isparta Öğretmenevi’nde düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında mahalli basın temsilcileriyle bir araya geldi. Isparta Temsilciliğimiz ve Sidre Eğitim, Kültür ve Sağlık Derneğinin organizesiyle gerçekleştirilecek olan Mevlid-i Şerife hakkında bilgiler verdiler. Bütün Risale-i Nur Talebeleri ve Ispartalıların dâvet edildiği mevlid öncesi Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Sami Cebeci tarafından vaaz verilecek, sonrasında öğle namazını Emekli İl Müftüsü Halil Elitok kıldıracak ve takdim konuşmasını yapacak ve Mevlid-i Şerif duâsını yapacak.

Mevlid-i Şerif sonunda da Yeni Asya Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Vapurlu tarafından teşekkür konuşması program son bulacak.

HERŞEY HAZIR...

Mevlid-i Şerif ile ilgili Isparta Temsilciliğimiz tarafından el ilânları dağıtıldı. Şehrin muhtelif yerlerine asılan bilbordlarla Mevlid-i Şerifin duyurusu ve dâveti gerçekleştirildi. Şehrin protokolüne de bastırılan özel dâvetiyeler ulaştırıldı. Mevlid-i Şerifin okunacağı caminin bahçesinde kurulacak standlarda Yeni Asya Neşriyattan kitapları neşredilen yazarlarımız kitaplarını imzalayıp okuyucularıyla sohbet edecekler. Mevlid-i Şerife mahalli gazeteler sayfalarında haberleriyle yer verdi.

Mustafa KAŞLI / Isparta

Okunma Sayısı: 1954
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı