"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail’e sebze-meyve ihracatında şampiyonuz

25 Şubat 2024, Pazar 21:04
Gazze’ye insanlık dışı saldırılarını sürdüren İsrail’i soykırımla suçlayan iktidarın, İsrail’e en çok sebze-meyve ihraç eden ülke yaptığı ortaya çıktı.

Türkiye’nin İsrail’e meyve-sebze ihracatında lider ülke olduğu ortaya çıktı. Gerçek İsrail Tarım Bakanlığı’nın verileri incelendiğinde ortaya çıktı. Gazze’ye insanlık dışı saldırılarını sürdüren İsrail’i soykırımla suçlayan ve göstermelik boykotlarla gündeme gelen Türkiye’nin, İsrail’in Tarım Bakanlığı’nın verilerine göre İsrail’e en çok sebze-meyve ihraç eden ülke olduğu ortaya çıktı. Türkiye’yi Ürdün takip etti. Kudüs Haber Ağı’nın (QNN) incelediği verilere göre, Tarım Bakanlığı’nın verilerine göre, Türkiye ve Ürdün, İsrail’e en fazla sebze ve meyve ihracatı yapan ülkeler listesinin başında geldi.

İktidarın timsah gözyaşlarını ortaya bir olay ise Sakarya’da oldu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya mitingine katılan bazı kişilerin açtığı “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” pankartı apar topar kaldırıldı. Birkaç vatandaşın cumhurbaşkanı mitingde konuşmaya başlayınca ‘İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın’ yazan bir pankart açtı. Daha sonra pankartı açanların yanına gelen ve polis olduğu tahmin edilen bazı kişiler pankartı kaldırdı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2246
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    26.2.2024 08:48:50

    birleri de saf saf boykot yapıyor. boykotu devlet yapar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı