"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstifayı MHP duyurdu

18 Ekim 2021, Pazartesi 17:30
Halk TV yazarı İsmail Saymaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Hamit Kocabey’e istifa etmesi için talimat verdiğini yazdı.

İstifa haberinin MHP Basın’dan duyurulduğunu söyleyen Saymaz, “Daire üyeleri ve kamuoyu istifayı bu şekilde öğrendi. Bahçeli, bir gün sonra Kocabey’i tekrar partiye çağırdı. Şunları söyledi: ‘Çok büyük hizmetiniz oldu. Son görevinizi hiçbir şey sormadan yaptınız. Şahsınıza karşı hiçbir olumsuzluk yoktur. Bu Cumhur İttifakı ile ilgili meseledir. Şimdi onlar düşünsün. Görsünler. Biz aday göstermeyeceğiz. Haydi, senin yerine birini seçsinler.’’ ifadesini kullandı. Saymaz yazısında şunları kaydetti: ‘’Ardından Bahçeli, “Bir fotoğraf çektirelim” dedi. Fotoğraf çekildi. Bahçeli, “Bir açıklama hazırlayıp gönderin, onu düzelteceğim, o şekilde paylaşalım” dedi. Kocabey’in yazdığı metin Bahçeli tarafından düzenlendikten sonra çekilen fotoğrafla birlikte istifa açıklaması olarak yayınlandı. İddiaya göre... Bahçeli, o gün Adalet Bakanı Gül’ün telefonlarına çıkmadı ve aramalarına dönmedi. Kocabey’e yakın çevreler kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, hükümete ve AK Parti’ye mesaj olduğunu iddia ediyor” dedi.

Okunma Sayısı: 1475
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı