"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“İyi bir mühendis değil, iyi bir insan olun”

04 Ocak 2019, Cuma 18:00
Önceki gün öldürülen Ceren Damar Şenel’in yerine konuştuğunu söyleyen eşi Levent Şenel, “Arkadaşlar, bunu söylemek benim haddime düşmez, ama iyi bir hukukçu,iyi bir mühendis, iyi bir doktor değil iyi bir insan olmaya çalışın” dedi.

Öğrencisi tarafından katledilen araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel, önceki gün gözyaşlarıyla uğurlandı. Çankaya Üniversitesi’nde düzenlenen törende, öldürülen eşinin yerine konuştuğunu söyleyen Levent Şenel, “Arkadaşlar, bunu söylemek benim haddime düşmez, ama iyi bir hukukçu, iyi bir mühendis, iyi bir doktor değil, iyi bir insan olmaya çalışın. En önemlisi bu. İnsanları sevin ve hiçbir zaman kötülüğe kötülükle cevap vermeyin. Bu olayla da inşallah bu ülkede eğitim sistemindeki bazı yanlışlıklar ve pek çok konuda bir duyarlılık farkındalık oluşacaktır” dedi.

KÖTÜLÜĞE KÖTÜLÜKLE CEVAP VERMEYİN

Levent Şenel, öğrencilere şöyle devam etti:

“Hayat bunu kimi zaman 30 yaşında, kimi zaman 50, kimi zaman 60 yaşında yaşatıyor. Ben bu acıyı 28 yaşında yaşadım. Bu olay bana bir şey gösterdi. Ceren her zaman doğru bildiğini yapan, kurallara uyan, işini dört dörtlük yapmaya çalışan bir insandı. Hiçbir zaman kimseye iftira atmazdı. Hiçbir zaman kimse hakkında kötü konuşmazdı. Çok büyük bir acımız var. Bu tarz olaylar kötülüğü kötülükle yenemeyeceğimizi hissettiriyor. Biz her zaman iyi olmalıyız, her zaman iyilikle hareket etmeliyiz.

Benim eşim bir eğitim şehididir. Görevini hakkıyla yapmaya çalışırken hayatını kaybetmiştir. Tüm Türkiye daha düne kadar ismini bilmediği bir kız için kenetlenmiş durumda. Benim genç arkadaşlarımdan küçük bir istirhamım var. Arkadaşlar, bunu söylemek benim haddime düşmez, ama iyi bir hukukçu, iyi bir mühendis, iyi bir doktor değil iyi bir insan olmaya çalışın. En önemlisi bu. İnsanları sevin ve hiçbir zaman kötülüğe kötülükle cevap vermeyin. Bu olayla da inşallah bu ülkede eğitim sistemindeki bazı yanlışlıklar ve pek çok konuda bir duyarlılık farkındalık oluşacaktır.”

AA

Okunma Sayısı: 11787
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı