"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaymakam özür diledi

02 Ekim 2021, Cumartesi 15:06
Artvin Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın Saygın, ziyaret için gittiği Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde bir sınıfta incemelerde bulunduğu sırada, sınıfa girerek kendisine “Hoş geldiniz” diyen ve elini uzatan öğretmeni “Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle” diyerek kovmuştu.

Bunun üzerine Artvin Valiliği yazılı açıklama yaparak, yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyulduğunu ve konu hakkında inceleme başlatıldığını bildirmişti. Kaymakam Saygın ise, dün olayın yaşandığı okula ziyarette bulunarak öğretmen Burak Kılıç’tan özür diledi.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Saygın, “Pandemi koşulları gereği küçük bir heyetle gerçekleştirdiğimiz sınıf ziyaretleri sırasında iki öğretmenin görevli olduğu sınıfınızda sizin sonradan sınıfa gelmeniz, kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam ve tokalaşmak maksadıyla elinizi uzatmanız sebebiyle salgın tedbirleri açısından sizi uyarma gereği duydum. Öte yandan, sizin özel eğitim öğrencimizin bakımı ile ilgilenmeniz sebebi ile sonradan sınıfa geldiğinizi anladım. Yaşanan yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hadiseden üzüntü duyduğumu size özellikle belirtmek isterim” dedi. Kaymakam Saygın, “Pandemi koşulları sebebiyle ortaya çıkan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyor ve helallik istiyorum” ifadelerini kullandı. Öğretmen Burak Kılıç ise, “Kaymakamımıza yapıcı tavrı dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: Kaymakam, özür
Okunma Sayısı: 1682
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tuba

    3.10.2021 03:17:27

    Bir öğretmen olarak ne o zorla yapılan özrü kabul ederdim ne de samimiyetsiz çiçekleri. Soruşturma başlatılmasaydı kaymakam bey! özür diler miydi? Diyor ki "Kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam... " Kaymakam bey sıfatlara göre muamele yapıyor anlaşılan. Özrü kabahatinden beter.

  • Rıza

    2.10.2021 16:42:46

    Sevindirici nihayetinde haddini bilip yola gelen olmuş. Darısı bütün haddini bilmezlerin başına olsun.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı