"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kepenk kapatan esnaflar ifadeye çağrıldı

22 Ekim 2016, Cumartesi 14:36
Tunceli'de kepenk kapatma eyleminin ardından 12 kişi gözaltına alındı. Polis, tüm esnafı Emniyet'in 3. katına ifadeye çağırdı.

Tunceli’deki çatışma ve operasyonlara son verilmesi talebiyle esnafın kepenk kapatması üzerine polis çok sayıda adrese baskın düzenledi. TEM polislerinin gerçekleştirdiği baskınlarda aralarında HDP ve DBP’li yöneticilerin de bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 12 kişi Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi’ne götürülerek sorgularına başlandı.

‘3. KATA GELİN’

Öte yandan Tunceli Emniyet Müdürlüğü, kepenk kapatma eylemine katılan ve işyerlerini açmayan esnafı da ifade vermek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne davet etti. Dün işyerini açmayan esnaf ve kontak kapatan taksi sürücülerine gönderilen, ‘Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü’ ibareli davet yazısında, şöyle denildi:

“21.10.2016 günü terör örgütüne müzahir şahıslar tarafından kepenk kapatılması yönünde yapılan çağrılar nedeni il işyerinizi açmayarak kepenk kapatmış olduğunuz tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak ifadenize başvurulacağından dolayı, Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü 3. katına gelmeniz rica olunur.”

DHA

Etiketler: tunceli, esnaf, kepenk
Okunma Sayısı: 2182
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı