"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kilis'e 2 roket daha atıldı

24 Nisan 2016, Pazar 18:22
Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisinin Kilis'e düşmesi nedeniyle yaralananların olduğu bildirildi.

Suriye'deki IŞİD bölgesinden Kilis'e iki tane daha roketatar mermisi düştü. İlk gelen bilgilere göre 1 polis memuru yaralandı

 

Suriye'den ateşlenen iki roket mermisi daha Kilis'e düştü. Roket mermilerinden bir tanesi Kilis Valiliği'nin yaklaşık 500 metre yakınındaki Kadı Camiisi'nin önüne düştü. Bir polis yaralandı. İkinci roket mermisi ise Ekinciler Sokağı'na düştüğü bildirildi. Burada yaralı bilgisi henüz bilinmiyor.

BAŞBAKAN YARDIMCISI YALÇIN AKDOĞAN KİLİS VALİLİĞİ'NDE

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, saat 17.15 sıralarında Kilis Valiliği'ni ziyaret etti. Valilikte Vali Süleyman Tapsız ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, polis ve askeri yetkililerin de yer aldığı toplantıya katıldı.

Akdoğan'ın geldiği Kilis Valiliği çevresinde zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alındı.

Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisinin Kilis'e düşmesi nedeniyle yaralananların olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, iç savaşın devam ettiği Suriye'den atılan 2 roket mermisi, Okçular Mahallesi'ndeki bir evin çatısı ile çevredeki boş bir araziye isabet etti.

Olayın ardından, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Patlamada yaralananların bulunduğu belirtildi.

Suriye'den Kilis'e 2 Katyuşa roketi atıldı: 15 yaralı

İç savaşın sürdüğü Suriye'den Kilis'e 2 Katyuşa roketi atılması sonucu, ilk belirlemelere göre, 15 kişi yaralandı. Bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi. Saat 11.00 sıralarında atılan roketler, Demirciler Mahallesi'ndeki evlere isabet etti.

Olayın ardından, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken yaralılar ambulanslarla hastanelere taşındı. Olayın ardından vatandaşlar, protesto gösterisi başlattı.

 

 

AA

Okunma Sayısı: 3020
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı