"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Koç'a farklı bir tabut örtüsü...

24 Ocak 2016, Pazar 14:51
Kalp krizi sonucu ölen Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un tabutunun üzerine babaannesi Saadberk Hanım'ın adını taşıyan müzeden getirilen bordo renkli Osmanlı sancağı örtüldü.

İşadamı Mustafa Koç, bugün toprağa verildi. Koç Holding merkezinde yapılan törenin ardından cenaze Üsküdar Marmara İlahiyat Fakultesi Tatbikat Camii'ne getirildi. Burada babası Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç başta olmak üzere ailesi taziyeleri kabul etti. Ankara'dan gelen seymenler de cenazenin başında nöbet tuttu. 

Cenazede Mustafa Koç’un tabutunun üzerine babaannesi Saadberk Hanım adına kurulan Saadberk Hanım Müzesi'nden getirildiği öğrenilen Osmanlı sancağı örtüldü. Bordo renkli sancakta "Lâ ilâhe illellâhül Melikül Hakkul Mübîn, Muhammedün rasûlüllâhi sâdikul va'di’l emîn (Hak ve gerçek olan kainatın sahibi Allah'tan başka ilah yoktur. güvenilir ve sözünde sadık Muhammed (sav), onun elçisidir.) duası yer aldı.

Okunma Sayısı: 3342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdulbaki Saraylı

    24.1.2016 18:03:20

    Ne büyük kazançtır ki, Nur Talebeleri her sabah namazı tesbihatında bu mübarek kelamı 10 defa tekrarlıyorlar: "Lâ ilâhe illellâhül Melikül Hakkul Mübîn, Muhammedün rasûlüllâhi sâdikul va'di’l emîn (Hak ve gerçek olan kainatın sahibi Allah'tan başka ilah yoktur. güvenilir ve sözünde sadık Muhammed (sav), onun elçisidir.)

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı