"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki operasyon tamamlandı!

17 Temmuz 2016, Pazar 18:40
Konya'da çok sayıda polis, darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan rütbeli askeri personeli gözaltına almak için Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına girdi. Girişler kamyonlarla kapatıldı.

Darbe girişimi kapsamında, Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına giren polis ekipleri, Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk'ün de aralarında bulunduğu 6 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyon kapsamında, Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk'ün de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Şu ana kadar herhangi bir çatışmanın yaşanmadığı öğrenildi. 

Öte yandan, Türk bayraklarıyla Üs Komutanlığı önüne gelen çok sayıda vatandaş tekbirler getirerek, bazı vatandaşlar da araçlarıyla korna çalarak, polise destek oluyor.

Operasyon tamamlandı

Polis ekipleri, operasyonun tamamlanmasının ardından, Ana Jet Üs Komutanlığından ayrılmaya başladı. Hava Üssü'ndeki pistin, askeri araç ve kepçelerle kapatıldığı belirtildi.

Emniyet yetkilileri tarafından ilk etapta 7 kişi olarak belirtilen gözaltı sayısının, 6 olduğu öğrenildi. Bu 6 kişi arasında, Ana Jet Üssü Harekat Komutanı Kurmay Albay Mustafa Ertürk ile 1 albay, 1 yarbay, 1 teğmenin de bulunduğu bildirildi.

Operasyon sona erdi. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülüyor

AA

Okunma Sayısı: 4760
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı