"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kundakladıkları evi söndürmeye giden itfaiyeye ateş açtılar

23 Haziran 2016, Perşembe 08:16
Şanlıurfa'da bir kişinin öldüğü arazi kavgasının ardından çıkan olaylarda hasımlarının evini ateşe veren 3 şüphelinin tutuklanması, gerginliğe yol açtı. Hasımlarının evini kundaklayan şüphelilerin yakınları, yangını söndürmeye giden itfaiye ve jandarma ekiplerine ateş açtı. Olayda bir itfaiye eri yaralandı.

Merkez ilçe Eyyübiye'ye bağlı Uğurlu Mahallesi’nde geçen yıl Aralık ayında, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Alpak ile Altun aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 50 yaşındaki Mehmet Alpak öldü. Kavganın ardından çıkan olaylarda 30’a yakın ev ateşe verildi. Olaylara karıştığı tespit edilen İbrahim A., Musa D. ve Abdulkadir D., bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin tutuklanması, mahallede yine gerginliğe yol açtı. Tutuklanan 3 şüphelinin yakınları, gece geç saatlerde İsa Altun’nun evini, benzin döküp ateşe verdi. Canlarını zor kurtaran Altun ailesinin fertlerinin ihbarı üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine giden itfaiye ve jandarma ekiplerine Alpak ailesinin fertleri tarafından pompalı ve uzun namlulu tüfeklerle ateş açıldı. Olayda, Faruk Dağlı isimli itfaiye eri yaralandı. Dağlı, mesai arkadaşları tarafından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. 

Bunun üzerine bölgeye takviye jandarma ekipleri sevk edildi. Zırhlı araçlarla Uğurlu Mahallesinde güvenlik önlemi alan jandarma, her iki grubu karşı karşıya getirmemek için barikat oluşturdu. Yanan ev ise bir başka itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.

DHA

Okunma Sayısı: 1280
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı